Verzending & Retouren

Bestellen en verzending

Indien voorradig is onze levertjid 1-3 werkdagen.

Het is tevens mogelijk om uw bestelling kosteloos op te halen in onze salon.

Uiteraard doen wij ons best uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Wij hebben echter geen invloed op de bezorgtijden van Post NL of andere koeriersdiensten.

Verzendkosten

Binnen Nederland: € 8,80 (Gratis verzending vanaf € 50,-). Wij versturen via aangetekende post.

Retouren

Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heeft u recht op bedenktijd. Tijdens deze periode heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. U kunt een overeenkomst ontbinden door, binnen 14 dagen na ontvangst van het laatst geleverde product, via info@hairtrends.nl kenbaar te maken dat u één of meerdere producten uit de betreffende order wilt retourneren. Vervolgens dient u de betreffende producten binnen 14 dagen retour te zenden. Let op dat u een verzendbewijs aanvraagt bij uw postverzorger.

Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.

LET OP:

  • Het product moet nog geschikt zijn voor verkoop.
  • Omwille van veiligheid en hygiëne worden onverzegelde shampoo’s, conditioners en andere verzorgingsmiddelen niet retour genomen.
  • Verzegelde producten mogen niet geopend zijn.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Hairtrends geretourneerd moeten worden, conform de door Hairtrends (online) verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Hairtrends behoudt zich het recht voor kosten in rekening te brengen indien het product door gebruik beschadigd is of reeds is gebruikt.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij wachten met terugbetalen tot de product in goede orde ontvangen zijn. Terugbetaling geschied per bankoverschrijving. De terugbetaling is kosteloos.

Retourpocedure

  1. Meld uw retour aan via info@hairtrends.nl onder vermelding van uw ordernummer. Geef duidelijk aan welk(e) product(en) u retour stuurt.
  2. Stuur uw pakket met het retourformulier dat u bij uw order heeft ontvangen naar: Hairtrends, T.a.v. Afd. Retouren, Meibergdreef 9,
    1105 AZ Amsterdam.

    LET OP: Verstuur uw pakket altijd retour met een Track & Trace code. Hiartrends kan niet aansprakelijk worden gehouden voor in de post zoekgeraakte pakketjes