Speciale behandelingen

Van modisch tot medisch

Een mooi kapsel begint bij gezond haar. Hairtrends is dan ook meer dan een kapsalon. Om uw haar gezond te houden, kunt u kiezen uit een aantal speciale behandelingen, zoals een haarpakking, een crèmebehandeling of een haarherstelbehandeling. Trendy make-up voor een avondje stappen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt gebruik maken van onze professionele visagist op afspraak. Hij werkt met producten van het gerenommeerde merk Pupa.

Hoofdhuidproblemen

Ook voor problemen met uw hoofdhuid kunt u bij ons terecht. Yvonne de Boer is al 20 jaar gespecialiseerd in hoofdhuidproblemen en de behandeling ervan. In binnen- en buitenland geeft zij cursussen en trainingen op dit gebied. Hairtrends werkt met internationaal gerenommeerde producten die uw hoofdhuid herstellen en gezond houden. Een hoofdhuidanalyse (waarbij de huid ruim 200x microscopisch vergroot wordt) behoort tot de mogelijkheden. Hoe dan ook leidt de diagose altijd tot een persoonlijk behandelplan.

Meer over hoofdhuidproblemen en haarwerken vindt u hier

Hairtrends

Universitair Medische Centra (UMC)

Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam
tel: 020 566 43 43
kvk: 30213708
btw: NL815494750B01
info@hairtrends.nl

Wij steunen stichting Haarwensen!

Hairtrends

Universitair Medische Centra (UMC)

Meibergdreef 9
1105 AZ Amsterdam
tel: 020 566 43 43
kvk: 30213708
btw: NL815494750B01

Wij steunen stichting Haarwensen!

10% korting?

Bestel in de webshop, afhalen in de salon

10% korting?

Bestel in de webshop, afhalen in de salon

19.50

    

    

De beste producten

Uw haar en hoofdhuid verdienen de best mogelijke behandeling.
Wij werken dan ook uitsluitend met met de milieuvriendelijke, dierproefvrije en professionele producten van Sebastian, Pupa, Fudge, Mediceuticals, Moroccan oil en L’anza. Al deze merken zijn ook voor u verkrijgbaar in de kapsalon.

De Haarpuntenpas 

Haarpunten sparen voor korting! Bij besteding van iedere euro krijgt u 10 punten. Hiermee spaart u voor korting op alle producten in onze winkel, dus ook de sieraden en accessoires. Per 1000 punten krijgt u drie euro korting.

Let goed op de speciale acties, waarbij u met de pas extra korting op bepaalde producten krijgt. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.